Tryouts: word cheerleader bij Ultimate Stunt Cheersquad

Wil jij cheerleader worden bij Ultimate Stunt Cheersquad, de Europees Kampioen Cheerleading? Meld je dan aan! Stuur een mail naar info@uscnederland.nl of vul het formulier hieronder in. Wij nodigen je dan uit voor onze trainingen en wie weet hoor jij straks bij ons team.

USC Royalty: Seniors

Om cheerleader bij de seniors van Ultimate Stunt Cheersquad te worden moet je minimaal 13 jaar zijn. Daarnaast is het handig als je ervaring hebt met turnen, acrobatiek/acrogym en/of dans.

Tryouts Seniors
Bij USC houden we voor dit seizoen geen tryouts. Je kunt je direct aanmelden en meetrainen. Na 4 trainingen wordt er via een persoonlijk gesprek met de coaches besproken of er een toekomst bij USC is voor jou.

Trainingen Seniors

  • Dinsdag 20.00-21.30 uur in Turnschool Rijssen
  • Vrijdag 18.30-20.30 uur in De Voordam Hellendoorn
  • Zaterdag 9.30-12.00 uur in Turnschool Rijssen

USC Sparkle: Mini’s – Peewees – Juniors

USC heeft sinds 2016 een combinatie team meiden en jongens vanaf 4 jaar. Het is zelfs mogelijk om op jonge leeftijd al aan wedstrijden mee te doen. Deze groep bestaat uit: de Mini’s (4 t/m 8 jaar), de Peewees (9 t/m 11 jaar) en de Juniors (12 t/m 16 jaar). Afhankelijk van de aanmeldingen wordt een keuze gemaakt hoe ze in wedstrijden meedoen. De groep traint van 13.30-15.30 uur  op zaterdag in De Voordam Hellendoorn.

In maart 2019 doet deze groep mee aan Kennismaken met sporten. In de rest van het jaar zijn de eerste 3 trainingen gratis om te kijken of jij cheerleaden leuk vindt en in het team past.
Lees meer over de cheergroepen

Wil je bij deze groepen? Stuur een mail naar info@uscnederland.nl of vul het formulier hieronder in.

Meld je aan:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht